alfaer logo 
Aldfaer

Welkom

Welkom op deze genealogische pagina. Door middel van de links aan de linkerkant is het mogelijk om de stamboom (of kwartierstaat) te bekijken.

Mocht u willen weten of uw stamboom gerelateerd is aan deze, dan is het mogelijk om ofwel te kijken in de namen index ofwel te zoeken door de stamboom

Familiebeschrijving

Onze familie Balk is oorspronkelijk afkomstig uit de stad Groningen. Vanuit Groningen is de familie verhuisd naar Amsterdam. Het betrof een grote familie. De ouders zijn later met vrijwel al de kinderen geŽmigreerd naar de Verenigde Staten. We hebben kunnen achterhalen dat zij gereisd hebben met het schip Noordam. De uiteindelijke bestemming was Grand Rapids in de staat Michigan. We hebben tot nu toe enkele familieleden in de Verenigde Staten kunnen achterhalen. Jacob Jan Balk is in Amsterdam achtergebleven omdat hij ging trouwen met Maria Christina Schutte.

Over dit Sjabloon (website_sjabloon.asj)

Om dit sjabloon te downloaden wat jullie hier zien kan je hier klikken.

Mochten mensen:

hebben, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen (ofwel via de mail, ofwel via het "contact" formulier). Let op: dit sjabloon is nog niet helemaal af en daarnaast werkt dit sjabloon onder Aldfaer 3.1.x en hoger.

Notitie

Mocht je deze pagina willen aanpassen dan kan je dat eenvoudig doen met je HTML editor. Je hoeft dan alleen de tekst in de <div id="content">De inhoud</div>