alfaer logo
Aldfaer

Welkom

Welkom op deze genealogische pagina. Door middel van de links aan de linkerkant is het mogelijk om de stamboom (of kwartierstaat) te bekijken.

Mocht u willen weten of uw stamboom gerelateerd is aan deze, dan is het mogelijk om ofwel te kijken in de namen index ofwel te zoeken door de stamboom

Familiebeschrijving

De familie Deelstra is oorspronkelijk afkomstig uit Friesland. Over het onderzoek naar deze familie is een drukwerk verschenen genaamd "ZESHONDERD JAAR FAMILIE GESCHIEDENIS". In 1992 is de 3e versie verschenen. De onderzoeker is genaamd E.J. Deelstra uit Diepenveen.

Deze tak is via Driesum, Zevenhuizen, Beesel en Nispen gem. Roosendaal terecht gekomen in Amsterdam. Daar blijkt al een grote verwante tak te wonen. Het grootste probleem was om aansluiting te vinden bij het onderzoek van Evert Jan. Toen dat gelukt was, was het verder een eenvoudige zaak om ook de Amsterdamse tak te vinden.

Over deze Sjablonen (Website sjabloon v212.asj) + (Nageslacht tbv website sjabloon.asj)

Om het gebruikte sjabloon te downloaden moet je hier klikken.

Je kunt ook in verband met het ontbreken van de stamboom het volgende sjabloon downloaden door hier te klikken. Na het uitvoeren kun je dan stamboom.html over de lege stamboom van het gebruikte sjabloon plaatsen. De website is dan compleet.

Mochten mensen:

hebben, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen (ofwel via de mail, ofwel via het "contact" formulier). Let op: dit sjabloon is nog niet helemaal af en daarnaast werkt dit sjabloon onder Aldfaer 3.5.x en hoger.

Notitie

Mocht je deze pagina willen aanpassen dan kan je dat eenvoudig doen met je HTML editor. Je hoeft dan alleen de tekst van de index file te wijzigen.