alfaer logo 
Aldfaer

Welkom

Welkom op deze genealogische pagina welke gemaakt is door Jaap . Door middel van de links aan de linkerkant is het mogelijk om de stamboom (of kwartierstaat) te bekijken.

Mocht u willen weten of uw stamboom gerelateerd is aan deze, dan is het mogelijk om ofwel te kijken in de namen index ofwel te zoeken door de stamboom.

Familiebeschrijving

De familie Kamphof is afkomstig uit Wilsum bij Kampen en omliggende plaatsen. De familie is omstreeks 1875 terecht gekomen in Dedemsvaart waar een grote familie uitbreiding plaatshad.

Ook deze familie is hoofdzakelijk verspreid over het oosten van het land. Mijn vrouw is via Hoogeveen, Texel, Muiden en Amsterdam met mij in aanraking gekomen en wij zijn tenslotte in Hoorn beland.

Over dit Sjabloon (website_sjabloon.asj)

Om dit sjabloon te downloaden wat jullie hier zien kan je hier klikken.

Je kunt ook in verband met het ontbreken van de stamboom het volgende sjabloon door hier te klikken downloaden en dit uitvoeren na het vorige sjabloon. De website is dan compleet.

Mochten mensen:

hebben, dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen (ofwel via de mail, ofwel via het "contact" formulier). Let op: dit sjabloon is nog niet helemaal af en daarnaast werkt dit sjabloon onder Aldfaer 3.5.x en hoger.

Notitie

Mocht je deze pagina willen aanpassen dan kan je dat eenvoudig doen met je HTML editor. Je hoeft dan alleen de tekst in de <div id="content">De inhoud</div>